HOSTRAILRIC. Medialvalment Selvatge

Que fàcil, potser una de les vegades que més i tot. Quina manera de bregar per deixar un bon regust als participants de la HOSTRAILRIC, aquesta es una cursa feta per corredors i per a corredors.

Haig de dir que aquesta cursa la vaig locutar en primer lloc per la indisposició del seu speaker, no és que es trobés pas malament, és que aquell dia es casava! ENHORABONA company!

Dit això, en tot moment vaig notar l’escalf d’un staff prou potent, molt organitzat i per descomptat motivats i motivadors, com les bones paraules del Jaume Berenguer en els dos briefing‘s de cursa.

Dissabte ja es respirava l’ambient de les bones curses. Prop de 600 inscrits que gaudirien com mai dels dos circuits dissenyats per la mateixa organització.

Amb uns col·laboradors d’aquells que dius “carai aquest aportat tres trailers” i amb un main sponsor com LAND que a la postre té la seva factoria i a l’hora central d’operacions a la mateixa vila d’Hostalric.
Uns “romans” que encara que no varen entrar a la plaça dels Bous i que valdria com a amfiteatre per a la comparativa que justifica el meu sobrenom a aquests, varen pujar bona part de la fortalesa i com no amb l’ascensió al mític Castell d’Hostalric.

Visualment increïble, per les vistes i perquè com us detallava entre uns i altres va ser guapo i senzill, easy!

Una cursa ràpida i molt dura tot i que no us sembla o això et responien els que venien amb una idea força allunyada de la realitat. Un puja i baixa que rebentava segons deien tot muscle i toca córrer amb el cap. Això és córrer per la muntanya, això és Trailrunning.


Equips a dojo i nombrosos doncs hi havia un premi de 200€ per a la formació amb més corredors inscrits. Premi per a Les nenes trail doncs!!

A la distància EXPRESS de 13km en categoria fèmines les més ràpida va ser la celonina i corredora dels Montseny MaasaisLouise Brown amb un crono de 01:06:33 seguida de Jenny Aracil (01:15:59) i de Pili Ureña (01:16:23). La corredora del A.E.MATXACUCA i la del SAFIR TEAM varen intercanviar posicions fins a l’ascens final.

A la categoria masculina EXPRESS els tres més forts varen ser, Arnau Aranda (BICI CARRIL) 0:59:42 i 10 segons més tard entrava Ferran Coll amb 0.59.52 i Oscar Flores del SA-ESPORT amb un temps de 1:00:06.

A la cursa TRAIL 27K en categoria feminas:
Ingrid Ruíz (C.E ALLBERADRENALINA02:50:39

2ªEva Montero (MONTSENY MAASAIS02:52:42

3ªOna Sociats 12 MONKEYS02:53:47

En categoria Masculina els tres més senglanots varen ser:
1ºXavi Prims (GUILLES.CAT 02:16:34)

2ºAleix Bautista BIOMECÀNICA DEL CICLISME) 02:16:46

3ºDiego Arroyo (A.E.MATXACUCA02:17:10

La resta de cronos aquí :   http://hostrailric.com/classificacions/Encara no han sortit totes les imatges oficials però tranquils que sortiran, aquí un bon àlbum del Roger Gombau   https://www.facebook.com/hostrailric/

En breu sortirá alguna mena de teaser del que va ser, però per mi va ser UN CARRERON!

Amícs, coneguts, saludats i suposo que algun que altre despistat que com sigui va conseguir passar-ho prou bé.

Sense res més a dir, gràcies per tot amics del Centre Excursionista d’Hostalric i a tots els que formeu aquesta gran familia que produeix aquest espectacular  esdeveniment esportiu.


: