Ultra Trail Montnegre Corredor, UTMC integral.

Sonava a èpica i no va sonar a un altre adjectiu, la UTMC by Land dels de Can BESTTRAIL no va deixar ningú indiferent.
Tocava posar-hi la veu i ja sabem que passa quan durant tantes hores ets submergeixes en la corrent del moment….. Ets converteixes per un dia en ultra speaker, et deixes portar i et dosifiques intel·ligentment.
Divendres amb tot el dispositiu muntat al Pavelló de Vallgorguina i amb l’Staff BESTTRAIL exhibint muscle rebíem els participants de la UTMC i els conduíem a la Sala Polivalent on direcció de cursa faria el brífing.

 

Són les 04:00am i ens posem en marxa!
Arriben els corredors de la ULTRA 94K que sortiran una hora després.
Feia fred, d’aquell que convida a córrer o a seguir al llit. Comencen a fer la comprovació de material obligatori per a prendre part de la cursa a tots els qui volien accedir al caixó de sortida.

Vallgorguina rebrà a tots els participants de la UTMC però sols els que disputaven l’ULTRA sortirien del poble de les bruixes i del Dolmen de pedra gentil.
La Half 47,5K + D 1.616mts sortiria des de Arenys de Munt i la Trail 24,6K + D 825mts.
Fem la sortida de l’ULTRA amb la presència de l’Alcalde Joan Mora i d’algun veí que s’ha despertat per acomiadar i desitjar sort als participants.

Un petit edit de la sortida

Així es va viure la sortida de la ULTRA!

Publicado por BESTTRAIL en Domingo, 4 de febrero de 2018

A tot això els dispositius ja estaven en funcionament, en aquest cas aquest era el primer avituallament de Sant Martí de Montnegre on amb 1h 05m feia el seu pas el primer corredor.

Aquesta cursa és la “joia de la corona” per BESTTRAIL i ho saps si ets dins l’Staff. Mimen cada detall i anoten les suggerències per aplicar-les sempre amb la millor visió i resolució.
Francament quedes parat amb el global de la cursa, amb el desplegament logístic i amb totes les àrees de producció. La UTMC és una de les més grans!

A 10 minuts de la sortida de la distància HALF veiem arribar a l’avituallament i al punt de bossa de vida als tres primers classificats de la ULTRA, la cursa la dominarien ells tres des de l’inici.

Va ser emocionant veure com els familiars, amics i acompanyants preparaven l’arribada dels seus corredors. Teníem el gust de posar-li un punt més d’emoció en disposar de la complicitat dels tres mosqueters i a micro obert poder saber com estaven i preguntar-los com els anava la cursa.

Ràpida, la cursa des de l’inici va ser molt ràpida en les tres distàncies i amb escapades de les quals trenquen el grup. Enguany amb una variació en el sentit invers de la marxa en la ULTRA i amb un increment de pista propiciava que els/les corredors/es tinguessin llicencia per a córrer i creieu-me, ho van fer.

La sortida de la Trail des de Dosrius era freda però esglaiada, i amb un timming més precís que un rellotge suís ens proposem donar la sortida, aquí hi havia molta dona i com acostuma a esdevenir en moltes curses cada cop el nivell d’elles és més elevat i molts homes pateixen per atrapar-les.


No, encara no han sortit totes les fotografies del forn, les tindreu totes però penseu que són més de 1.000 les que és publicaran i a part de la feinada d’edició d’aquestes, els fotògrafs citats són d’un cert nivell i les coses ben fetes requereixen el seu temps.

Un plaer treballar un cop més amb el Jordi Santacana, el Lluís Galí (Boig de la Muntanya) i el David Rueda.
Si voleu veure qui eren els nostres “romans” a la UTMC aquí teniu unes imatges  https://www.facebook.com/pg/besttrailevents/photos/?tab=album&album_id=1648220695244495  i unes cuantes més https://www.facebook.com/pg/besttrailevents/photos/?tab=album&album_id=1651012851631946

Aquest últim ha fet un edit espectacular….

Cada vegada em costa més publicar els noms dels guanyadors, són molts i en diferents categories i a diverses distàncies. Aquesta crònica va dedicada als “romans” que aquest esport m’ha donat, ells et busquen i et volen saludar i seguir-los per les XXSS o retrobar-los a altres curses és especial. Per a mi tots i cadascun dels corredors i corredores són iguals d’importants, del primer a l’últim tingui el nivell que tingui.

Les classificacions: https://drive.google.com/drive/folders/1PXr-G5S1g-hSOYSEC7o0_Od3YBDlWB-w

Clubs esportius, corredors patrocinats, estrangers que imagines que apareixeran vestits de curt, en definitiva prop de 500 FINISHERS els que és varen penjar la apreciada medalla de la UTMC.

Ara toca descansar, poc perquè aviat tornen les curses però abans tenim un altre repte…. Superar la grip amb èxit i agafar forces.

Enhorabona BESTTRAIL per la feina feta, jo que ús veig per dins haig de dir que qualitat no us en falta, enguany amb LAND com a patrocinador principal de la UTMC i de la pròpia companyia.

Gràcies als veïns de Vallgorguina per suportar-me una vegada més!
Gràcies companys de batalles per les bones estones viscudes i gràcies als/les meus/meves “romans” per seguir sent respectuosos amb el medi ambient.
Sempre podreu dir que quan sentiu la meva veu teniu la sensació que algú ús mirarà si tireu un embolcall plàstic a la muntanya.

Llarga vida a la ULTRA MONTNEGRE CORREDOR!