CHRISTMAS BIKE DECATHLON. La festa dels corriols.

Dimarts 26 dia de Sant Esteve érem a Mataró amb l’Staff de BESTTRAIL locutant la CHRISTMAS BIKE by DECATHLON. La veritat és que com a tancament de temporada va ser genial veure de nou un equip que enguany m’ha portat per racons increïbles de Catalunya. Jo com sempre agraït de poder animar als participants perquè tot pedalant cremessin els torrons, l’escudella i les neules.

Prop de 300 participants es varen reunir a l’esplanada del circuit de cros de la capital del Maresme on de bon matí amb un vent que bufava de valent i des de dalt de tot, veiem sortir el sol al moment que ja arribaven els ciclistes.


Uns vinguts de la comarca costanera i molts vinguts de diverses poblacions de la nostre terra, la veritat és que sent ja les acaballes d’any em va sorprendre el nivell de corredors, federats en la majoria de les diferents categories i distàncies

44km/28km/19km i per davant un munt de corriols, trialeres i pujadors inacabables.

Abans de la sortida, la tradicional selfie amb els romans/es convocats

Resulta sorprenent que molts dels participants tinguin aquesta cursa ja no com a prova per a acomiadar l’any o cremar els excessos dels àpats de nadal.
Molts d’ells/es utilitzen la coincidència d’una competició amb les últimes dates hàbils de l’any, per a preparar la temporada entrant. Així que entre ells els germans Giol, l’Alan Teixidó o l’Israel Nuñez.

Un gust veure el fair play d’aquests amants de les dues rodes i del ciclisme de muntanya. Tinc la impressió que més que una cursa, que ho és i hi ha podis i trofeus, és una gran festa del btt.


Aquí teniu les classificacions: https://drive.google.com/drive/folders/1GkOaquy9CFqn1dIEHgcj2TBaavk89

Una cursa amb solera i tradició que m’ha agradat i molt i més perquè enguany hi havia una cursa pels més petits. La PUSH BIKE marcará un abans i un després i d’això els de Can BESTTRAIL en tindran bona part de culpa.

Val que molts nens no hi havia, però el format, la proposta i les bicicletes sense pedals (DECATHLON) sí que hi eren i no faltaran en pròximes edicions, ja dic….. Un entreteniment en tota regla i per a tota la família que sol quedar-se en un villages esperant als seus familiars participants.

Volíeu més ingredients per venir a la Christmas Bike?
Doncs els dos fotògrafs oficials de la cursa David Rueda i Marc Sixto Photo immortalitzaven a tots/es i cadascun dels inscrits.

Aquí us deixem un dels àlbums i recordeu que els podeu veure tots al Flickr i aviat al web: https://www.christmasbike.cat/

https://www.facebook.com/pg/besttrailevents/photos/?tab=album&album_id=1606656552734243

Com podeu veure estic apurant el temps al màxim, doncs problemes familiars no m’han deixat gaire temps per articular una crònica més complerta, però bé créc que resta justificat.

Fins sempre Beteterus!

Fins l’any que vé BESTTRAIL!

BON ANY 2018!