2a Milla Solidària de Valldoreix, SE QUEDA!!!!

Aquesta cursa va camí de consolidació, tal qual raja. La segona edició de la Milla Solidària de Valldoreix va tornar a ser un èxit de participació i de millores en l’execució d’aquesta. Nous espais i millor cohesionats varen ser clau perquè els més de 200 participants gaudissin d’una cursa que aporta tant.

Tant que aporta per a incloure-hi la categoria inclusiva especialment organitzada i amb la tendresa que encomana fer que els disminuïts psíquics o físics ens passin la mà per la cara tot patint com qui més i cadascú al seu nivell la Milla Solidària de Valldoreix.

 

Tenim la sort de què ens valorin per la feina feta i més si és al moment i tot regirant sentiments i consciències. És “in situ” on, aprovisionat de guions i o de valors, saps que aquesta ha de ser una cursa potent i l’has de viure des de dins perquè entre els presents “cali” el missatge.

El motiu solidari era el de l’any passat i desitjo que durant anys perdurí el mateix, Cap nen/a sense joguina. Aquesta era la 51a edició del projecte desenvolupat per Cadena Ser que serveix d’eina de conscienciació envers les dates en les quals ens movem i la situació desfavorable per a moltes persones amb fills, la majoria petits.

Anem a la part esportiva on la Milla Open convocava als més ràpids atletes i corredors i si em permeteu també direm ara que, hi ha triatletes que guanyen Milles Urbanes.
Va ser èpica l’arribada i la marca dels tres primers classificats que, arribats a 20 metres enganxats  els tres ens regalaven un final de cursa de prestigi.
Com dèiem hi havia nivell…L’emoció va fer bullir l’asfalt i la gola dels allà presents.

 

 

1º Albert Parreño ( FastTriatlón) 04:43

2º Jesús Caparros ( ATE) 04:44

3º Pablo García ( AD Sprint) 04:46

Molt jefes i molt rodats, en un puny i mai millor dit. Aquests 1.609mts van ser lluitats a cor obert.

Que dir de les filles del vent, aquí les mes ràpides entre elles.

 

 

La resta de cronos aquí: https://www.runmagazine.es/inscripcions-2a-milla-solidaria-de-valldoreix/

 

 

Teniu la resta de fotos a l’enllaç:  https://www.facebook.com/pg/runmagazine.es/photos/?tab=album&album_id=812326542307288

Estem contents de que Run Magazine segueixí comptant amb la nostre veu i de coincidir amb fotogràfs del nivell de http://www.natascha.es/ , una cursa diferent feta per gent del ram i per a tothom i amb tothom.

Tornarem a Valldoreix i tot seguirá igual, amb la mateixa gent i si cal amb una A.M.P.A com la de l’ARNAU CAPELL involucrada al 110%.

Chapeau per ells/es els nens i nenes que ja han obert alguna joguina solidària que caompartirà amb families que segurament mai coneixerà. És la vida amb l’esport com a canal conductor, no em direu que no val la pena viure!

Gràcies Uri Gràcia per tant esforç i per empenyèr també del “carro” enguany mai millor dit! (PapiRunner)