ISARD ATAC BTT 2017, una prova diferent i sorprenen

Per segon any consecutiu l’Ski Club Camprodon i Sport Events 360º ens proposaven posar la veu al seu esdeveniment esportiu. Impossible dir NO.
Teníem una previsió meteorològica favorable, almenys l’aigua tenia no previst passar per Camprodon, ni per Setcases….ni per Vallter2000. L’anterior edició ja va ser prou plujosa i no volíem tornar a repetir aquell episodi, que per sort posats a veure la part positiva, va ser gairebé a les acaballes de la cursa.

És dissabte i bufa el vent a Valler, són les 07:45 i feia fred (2º). Un servidor amb tot muntat començava a saludar i a locutar l’acte.

Els més de 220 inscrits escalfaven per a no sortir en fred. Fan la revisió de material obligatori i per no fer tap a la sortida i amb la imminent paret que havien de pujar, demanem als més preparats i amb opcions a la victòria que és passin en primera fila.

L’alcalde de Camprodon, el Xavier Sala, els donava la benvinguda i sense esperar gaire més a la que són les 09:00h de rellotge, compte enrere i sortida!

Abans però el Selfie de rigor, només faltaria!

Feia goig veure la serp de bicicletes tot terreny enfilant el Coll de la Marrana…. Les bicicletes elèctriques varen fer acte de presència i com no alguna fat Bike també.

67km i amb un desnivell de 2.560mts. Poca broma, has d’estar preparat. Si no ho estàs aquesta no és la teva cursa.

Has de caminar per obligació i perquè s’ho val. Parlem de la defensa del medi natural i el respecte envers la seva flora i fauna. Extremadament prudents tant les autoritats concedint els permisos pertinents per a la celebració de la prova, com seriositat i saber fer per part dels organitzadors.

Però calia atendre als participants, que contents i d’altres eufòrics o bé cansats i d’altres encara amb la mel al llavi, molts volien dir la seva i jo els hi vaig agrair la sinceritat. Molta gràcia no fa baixar de la teva maquina quan vols pedalar, però si ho feies….tenies recompensa.

Com bé explicava el “Presi” de l’Ski Club Camprodon, Francesc Moner, volem l’opinió de tots els corredors per a millorar el que poguem millorar. Aquesta noblesa també és d’agraïr, doncs no escatimen en recursos per a satisfer els participants.

Faenando

Les vistes, les baixades, els senders, els corriols…… Hi havia motiu més que suficient per cansar-te damunt la BTT. Molts varen aprofitar per fer grupets, d’altres ganivet a la boca. Ja m’enteneu oi?

Aquí teniu les classificacions finals.

https://drive.google.com/file/d/0B1tqg3sC0WccdW02Zl9oM3dIeHM/view

Les fotos de Fotos Cursa i de Feliu Vilalta les podeu veure al Facebook ISARD ATAC BTT

https://www.facebook.com/isardatacbtt/?fref=mentions

Ara toca parlar dels guanyadors en les dues categories que tenien podi.
En categoria Masculina, Joan Llordella (Buff Scott MTB TEAM) revalidava victòria per menys de 3 minuts (04:19:22) respecte el segon classificat, l’Adria Noguera tot i anar bona part de la cursa amb el meu “tocayo”(04:21:27) (Buff Scott MTB TEAM) i amb una diferencia de 10 minuts respecte Ruben Rios (MUNT-BIKES) (04:31:22) qué els acompanyava al podi com a tercer classificat

Les tres dones més ràpides varen ser:

1ª Classificada: Inés Rodriguez Couso amb un temps de 06h. 34m. 02s.

2ª Classificada: Emma Anderson Cryns amb un crono de 06h. 45m. 10s.

i 3ª Classificada: Gisela Biguet Espuña que va arribar amb 07h. 18. 19s.

Tard o d’hora ens trobarem! O potser no! Però també potser és podria haver donat el cas de què ja ens haguéssim conegut o coincidit en algun moment de les nostres vides….. Qui sap, tu fas curses? De BTT? o de ciclisme de carretera? O potser fas duatlons o algun triatló? Ahhhh que ets dels que t’agrada el Trail Running o les Maratons d’asfalt?

Sigui com sigui a cada cursa faig bons amics i algun contacte i són molts els records que en guardo de cadascuna de les proves en les quals hi poso la veu. Sóc un privilegiat i alhora una mica sociable suposo.

Aqui em teniu amb el Guillem Caballé, jo tinc la sort de coneixe’l i puc afirmar que és apart d’un excelent ciclista, una meravella de tio. Està cuit del tot, però és el més senglar de tots.

Bé us deixo amb aquesta imatge com a mostra del que jo em perdo mentrestant els espero a l’arribada.

Un plaer tornat a a La Vall de Camprodon, on haig de firmar per tornar-hi l’any vinent?