MITJA MARATÓ DE MUNTANYA by DECATHLON MATARÓ

Dissabte tornàvem a locutar la MITJA MARATÓ DE MUNTANYA by DECATHLON Mataró.
Una cursa que tornava en horari diürn, l’any passat va ser també tot un èxit en format seminocturna.
Però com que les Santes Esportives iniciaven els actes de Les Santes, el cap de setmana quedava força atapeït i d’aquí al retorn a plena llum del dia, i perquè no dir-ho també….. Retorn a la calorada!

Prop de 250 corredors/es vinguts de tot arreu.
Érem a la capital del Maresme i això indicava que com sempre els maresmencs i maresmenques acudirien en massa, no van fallar a la crida.

Vaig posar-me content de veure a tantes cares conegudes, la veritat és que a part de treballar d’allò que t’agrada, fas amics!
Doncs espera espera.que hem d’entrevistar alguns menorquins i alguns bascos! Redéu quins moments varem viure i per sort molts pocs van veure!!

Ens fem la selfie de rigor amb els nostres romans abans de cada sortida i després del breu briffing del Director de Cursa.

Per davant 21km o 12km, tenies l’opció de fer la Mitja o la Trail i gairebé la meitat d’inscrits a les dues curses posaven color al Village ubicat a la part posterior del DECATHLON Mataró.

A les 08:00am sortida de la Mitja, i com sempre a la primera rampa és feien amb les posicions capdavanteres els romans més forts, de fet a primera línia ja se’ls veia amb els típics nervis.
Tot seguit a les 08:15am sortien els participants de la Trail.

Potser aquesta és l’unica vegada en què no apareix el factor lesió en una locució del tipus Trailrunning. Curiós i desitjable sempre, però és que en cap moment ningú va abandonar, o fer-se mal mentre gaudia de la seva passió.

Començaven a arribar els herois i les heroïnes, com varen bregar cada quilòmetre!
Veient que a l’ombra també suava vaig fer el de sempre i com sempre, embogir al personal que amb l’excitació del seu moment normalment “se vienen parriba“.

Encara falten fotos per publicar, no tardaran en aparèixer.
Mentre tant teniu aquestes de les arribades:

https://www.facebook.com/pg/besttrailevents/photos/?tab=album&album_id=1451409838258916

 
Aquest són els tres primers classificats d’ambdues curses i categories:

TRAIL ABSOLUTA MASCULINA
º Lluís Barbe Llagostera.
 Samuel Alejandro Gil Cuenca.
 Jordi Navarro Darnes.

TRAIL ABSOLUTA FEMENINA
 Marta Garcia Miquel Ricard.
 Bianca Barquet Pintado.
 Olga Estellé Camps.

TRAIL MASCULINA SUB-20
 Oriol Juan Sabater.
 Arnau Aranda Escamilla.
 Alex Paret Vega.

TRAIL FEMENINA SUB-20
 Jana Lazo Bravo.
_________________________________________________

MITJA MARATÓ MASCULINA ABSOLUT
 Marcel Gual Andujar.
 David Frias Perez.
 Angel Lamas Quijada.

MITJA MARATÓ FEMENINA ABSOLUTA
 Lali Masriera.
 Laura Sanzberro.
 Aida Pintó.

MITJA MARATÓ MASCULINA SUB-20
 Carlos Gaton.
 Albert García Moreno.

Les classificacions les podeu veure aquí:

https://drive.google.com/drive/folders/0B73R_l7ZU-oyOU5sWklHbmQ3QnM

Que entenem per èxit? Moltes coses, la principal si parlem de la cursa és la seva organització i la seva execució. Apart la localització i els serveis que et pot oferir el patrocinador oficial i que posa nom a la cursa.

Creieu-me quan us dic que el saber fer és essencial per a transmetre confiança i sols això i la voluntat de ser inflexible en la seguretat dels participants entre altres serveis intocables per BESTTRAIL.

No és un jos és un esport i aquest en qüestió no és apte per a tothom, requereix una condició física i això a part de ser elemental és determinant. Cadascú escull el seu repte una mica en funció primer dels objectius segons les seves pròpies possibilitats i sempre sota la seva pura responsabilitat.

Oferir un servei complet significa moltes coses, però el reglament diu sempre que cal valorar certs aspectes.
La rapida actuació davant d’un imprevist es valora molt i si ho fas pensant en els participants crec que poc et poden retreure. Si fa calor o hi ha possibilitat que algun factor extern et trastoqui els plans, has de ser-hi i has de fer-ho. És aquí on es demostra que saps els que fas i que tens els recursos suficients per a fer-ho. Gent xula al Village i gent experimentada a la muntanya.
L’Staff dels de Can BESTTRAIL tenen recursos, eines i potencial per fer-ho. Potser uns no hi estareu d’acord, però parlo amb l’experiència de ser-ne sovint la veu d’alguns dels esdeveniments esportius que organitza i sóc jo conjuntament amb els directors de cursa i de village qui comunica els canvis de darrera hora que bonament els corredors i corredores agraeixen en dos temps, primer per dir-ho i després per fer-ho. Fets no paraules.

Així rebem a l’ultim dels nostres romans, ho embogeix tothom o em passo a la petanca!

Esperem repetir i fer el triplet en aquesta cursa, potser és el fet de conèixer la gent que la corra i que l’organitza fa que li tingui en aquests moments un lloc en el record i una data senyalada a tenir en compte per si em truquen.

Gràcies a tots els participants per exhibir i repartir fair play, això dignifica els vostres cors i us prepara la ment per a cada repte, també els de la vida mateixa. Sou els meus romans i us protegiré!

Gràcies BESTTRAIL per tant i per tot el que feu per a molts!

See you son to next year! (Espero!!)