ENTREVALLS , Skyrunning del bó.

Tenien ganes de ser-hi i vàrem ser-hi. Entrevalls 2017, punt i a part.

Arribem dissabte a mitja tarda i observem que l’emplaçament per ubicar-hi el Village és el mateix que en l’anterior edició de la qual sols en sabíem les fotos i el vídeo promo. Doncs in situ no enganya, i ràpid muntem el set tot flipant amb l’entorn natural de Setcases.


Rebem als corredors i com no a les 19:00h a la Sala Polivalent no hi cabia ningú més. Tothom que va poder va assistir a la presentació i repàs d’informació que direcció de cursa va comandar al briefing.

Sopem amb l’Staff BESTTRAIL i acte i seguit anem a descansar, diumenge tocarà canya per un tub i no sols pels participants. L’onada de calor farà acte de presència i caldrà estar preparat.

Queralbs – Núria- Coll de NoufontsNoucreus (2.796m) – Pic de la Fossa del Gegant (2.807m) – Pic de la Vaca (2.820m) – Pic de l’Infern (2.869m) – Bastiment (2.881m) – Gra de Fajol Gran (2.714m) – Coma de l’orri – Setcases.

Son les 06:00h del matí a Setcases i els efectius del Village comencem a pujar als diferents autobusos, camions i vehicles d’Staff direcció Queralbs. Deixem la Vall del Ter per locutar la sortida des de la Vall del Fresser. Alguns corredors han aprofitat i han dormit a les seves camper vans i ja ens esperen mentre instal·lem la sortida, també van arribant els autobusos amb els romans citats.

A les 08:05 h compte enrere amb gairebé 300 participants disposats a gaudir i patir, el % d’ambdues condicions els repartiria el destí amb els mateixos implicats.

Alguns ho suportaven millor a l’inici i així fins al final, d’altres eren més prudents i és reservaven pel tram final i les ascensions als diferents cims.

Feia molta calor i a alta muntanya pica de valent, però ja sabeu….estan locos estos romanos!

Toti Bes seguit de Javier Puyt durant bona part de la cursa (1º i 2º respectivament)

Photo by @Jordi Santacana

Enguany ENTREVALLS assolia la denominació Skyrunning, i això feia a pensar que córrer i grimpar per les crestes seria acceptat per la totalitat dels corredors. Va ser-ho i de quina manera!

Nosaltres recollim bartols i cap a Setcases uns i d’altres a reforçar avituallaments.
Parlem d’avituallaments quan toca i en aquesta prova toca recordar als nostres lectors, que no es poden comptar els viatges que els portejadors varen fer carregats amb garrafons d’aigua, aliments, material d’intendència i de supervivència.
Els corredors saben que darrera d’una gran cursa hi ha d’haver una gran organització capaç de coordinar un Staff tan complet.

Tinc la sort de viure moments especials amb molta gent i com no hi ha moments de tota mena però sempre dins del tempo de la cursa i això ho fa la complicitat i el feedback que em transmet BESTTRAIL junt amb la manera de mimar al corredor i de tenir la voluntat de superar-se contínuament davant de cada imprevist.
Chapeau!

Som de nou a Setcases i posem en funcionament l’ambientació del Village, comencem a locutar la cursa amb la nostra manera de fer. Tot va fluint fins que direcció de cursa ens diu que en 5 minuts arriben el Toti Bes i el Javier Puyt.

El sistema de cronometratge i localització en línia Evorama ens permetia tenir els corredors controlats a tots els controls i avituallaments, però entremig les disputes només les veien els senderistes i muntanyistes que coincidien en algun punt amb algun corredor.

Aquí teniu les classificacions: https://drive.google.com/drive/folders/0B73R_l7ZU-oyTkluQjJIUTRKazg

Va ser èpic! De les poques vegades que els corredors et diuen que han xalat perquè uns s’havien estrenat en una cursa, d’altres en una Sky Race, molts amb el track.
Intentant en cada moment comunicar el que allà succeïa, vivíem la cursa intensament per a potenciar les emocions dels presents i reconeixent com sempre fem amb els nostres romans, el seu moment.

Amics, veïns del Baix Montseny que coneixes i et trobes arreu de Catalunya en alguna cursa i com no molts corredors/es que també tenim el gust i privilegi de conviure l’esport d’una manera descarada i sense tanques. Gent directa que et segueix a les xarxes socials i que s’alegren de veure’t a la cursa.

Aqui teniu totes les imatges:  https://www.facebook.com/Entrevalls-469955243160262/?fref=ts

I també al web del carrerón en questió:  https://www.entrevalls.cat/

Son molts els Photographer’s allà reunits per l’organització i cal temps per veure tots els albums i com no, el video que en breu sortirà del forn.

Nosaltres com sempre agraïts de ser-hi, d’ajudar a passar-ho bé i si algú no es va divertir, doncs res cedirem i farem el que calgui per tal de millorar…..però mai posarem Regeaton a cap locució!

Una mica d’humor per a despedir la nostre lectura positiva de ENTREVALLS 2017, gràcies BESTTRAIL per confiar en els nostres serveis per a aquesta fita que ja no oblidarem mai més.

Ens veiem un cop esclatin tots els petards, per Sant Joan no es treballa.